Астрология на успеха

Астрология на успеха

Виктория Димова
02.04.2020 0 Comment

Как смелостта, решителността и успехът се повлияват от Вашия астрологичен хороскоп?

Всеки един от нас иска да бъде успешен! Непрестанно се стремим както към пълноценен живот с печеливша кариера, така и към прекрасни отношения със семейството и приятелите ни. Целим се всички наши амбиции да бъдат изпълнени. Много често обаче реалността на живота не отговаря на изискванията ни. Все повече хора се насочват към изготвяне на различни планове, създаване на списъци, изучаване на разнообразни теми и провеждане на мотивационни разговори. Склонни сме да вярваме, че колкото повече научаваме и разбираме, толкова повече ще се увеличи вероятността за достигане до заветната цел на успеха. Освен всички тези начини за постигане на успех, съществува още един изключително доказан, с който ще Ви запозная. Това е така наречената „Астрология на успеха“!

Как смелостта, решителността и успехът се повлияват от Вашия астрологичен хороскоп?

Успехът в астрологията се повлиява до голяма степен от силата на хороскопа в точния момент на раждане. Като същевременно зависи от местоположението на планетата, управляваща изгряващия знак – Слънцето. Потенциалът за успех и решителност в живота е взаимосвързан с 10-тия дом на хороскопа и неговия владетел. Малко са на брой хората, които смятат, че в основата на всеки успех стоят смелостта и безстрашието, необходими за предприемането на подходящи стъпки за постигане на конкретна цел.

Третият дом на хороскопа показва необходимото желание и способност да се следва активно това, което имаме за цел да постигнем. В случай, че десетият дом е силно изразен, а третият е слабо изразен, то наистина може да се постигне успех, който малко или много е образуван в резултат от късмет, а не от някакво умишлено или насочено действие към тази цел.

Успехът – ключовата цел на астрологията

Успехът не се основава само на смелостта. Доверието е изключително важен компонент, чрез който да направим първите си стъпки към смелостта. Много често имаме лош късмет и опитите ни да постигнем нещо значимо, остават неизпълнени. Може би Ви се е случвало да изпаднете в такава ситуация и дори да загубите вярата в себе си? Нали така?! Това ни насочва към факта, че вярата всъщност се явява основна съставка за постигане на успех.

Друг фактор на успеха е постоянството. Ето и един такъв пример. Според Томъс Едисън, успехът не се дължи на постижението, свързано със създаването на електрическата крушка, а дори напротив. По-скоро предишните 10 000 неуспешни опита са причината за постигането на успех. С други думи, можем да кажем, че тази история, заедно с много други подобни, са нещото, което ни показва, че човек е провал само ако се откаже, без да прави многократни опити да постигне копнежите на сърцето си!

Успехът – ключовата цел на астрологията

И накрая, но не на последно място по важност, поставяме внимателно изработеният план, който в повечето случаи отнема години за усъвършенстване. Той е задължителна стъпка при постигането на успех! След като планът бъде изготвен, можем да започнем работа по него. Както се казва, изработете своя план, а след това се насочете към успешното реализиране на работата си!

Тези упорни точки са от съществено значение за търсенето на успеха и осмислянето на нашия живот. Да имаш смелост да преследваш това, което обичаш и да правиш това, което те кара да се чувстваш жив и пълноценен, не е нещо , с което всички хора могат да се похвалят.

Истината е, че най-съкровените ни начинания се подкопават най-често от самите нас, благодарение на подсъзнателните ни страхове. Тук идва и намесата на астрологията! Тя ни идва на помощ, за да разкрие онези области от живота ни, които пречат на успеха ни!

Астрология на успеха – Какво влияние оказват планетите върху нас?

Ярките планети Марс и Юпитер, в комбинация със Слънцето и свързани с третия дом на астрологията, увеличават възможността за постигане на успех. Разбира се, е възможна и появата на вероятни предизвикателства. Но това не бива да ни плаши. Страхът предизвиква неуспех. Замисляли ли сте се колко хора са постигнали велики успехи, които са били съпътствани с множество провали по пътя към крайната цел?! Ти може да си следващият!

Астрология на успеха – Какво влияние оказват планетите върху нас?

Преди да се задълбочим в тази тема, е важно да отбележим, че планетарното влияние се разграничава съответно на благотворно или малефично. С други думи казано – на положително и отрицателно. Правилата за определяне на аспекта на планетите са сложни и съществуват многобройни изключения. За да представим планетарния аспект като благотворен или малефичен е достатъчно да отбележим, че благоприятни са: Луна, Юпитер, Венера и Меркурий, а малефични са: Слънце, Марс, Сатурн, Раху и Кету.

Всяка една от малефичните планети като Слънцето и Марс, плюс зле свързаният Меркурий и намаляващата Луна, заедно със Северният или Южен възел, функционират изключително добре в третия дом на астрологията. Не всички са поставени под общ знаменател. Марс е по-ясно изразен и физически в своето проявление, отколкото примерно Луната. Тя по своята същност е доста по-мека. Въпреки това, всяка от тях ни обещава успех по свой собствен начин. Особено по време на разпределения им цикъл или когато са в транзит, те оказват изключително благоприятни аспекти. Наличието на каквато и да било връзка с 6-тия, 9-тия, 10-тия или 11-тия дом, значително повишава възможността за успех в избраното от нас начинание. Добрият астролог има способността да определи в какви срокове и дори понякога точните дати, в които тези възходящи движения в кариерата и житейските постижения ще се появят.

Изпълнение на нашите желания

11-тият дом от нашия хороскоп показва обещанието и изпълнението на нашите съкровени желания. Именно желанието стои в основата на всеки един амбициозен план – практически, емоционален или духовен. За съжаление, поради културно и обществено възпитание, обикновено прилагаме термина успех само във връзка с практически, професионални и финансови идеали. Всъщност, щастието, спортът, хоби интересите и духовните дейности изискват същата мярка за смелост, дисциплина, намерения и планиране като всяка една материална цел.

Астрология на успеха – Дом на кармата

Астрологията, в известен смисъл, може да бъде разглеждана като форма на манипулиране на съдбата.  Чрез този механизъм имаме възможността да погледнем в хороскопа, за да видим каква е присъщата ни ценност и сила с цел получаване на по-голям поглед върху потенциала на човек. Наред с тези предизвикателства, които преобладават в диаграмата, можем да видим как точно да изминем най-правилния път между точка А и точка Б, като същевременно постигнем желаните цели.

Съществуват множество коригиращи мерки, които могат да бъдат използвани за противодействие на влиянието на планетите. Това е от особена важност, когато твърдите планетарни аспекти влияят неблагоприятно на 10-тия дом на професията. Този сегмент на хороскопа се нарича дом на кармата. Под карма имаме предвид не само закона за причините и следствията, а и неговото действие, заедно с кармата като общо поле на дейност, действие и усърдно преследване на всяка наша амбиция.Тези предизвикателства са по-лесни за справяне, в случай, че има допълнителна сила в третия дом на астрологията.

Астрология на успеха - Дом на кармата

Ако Ви липсва смелост и сте плахи, несигурни и лишени от всякакво самочувствие, как е възможно да постигнете целите си в живота? Основната задача на астролога е да разбере дали си способен да постигнеш успех или не. Това е нещото, без което един астролог няма как да извърши пълноценно поставената му задача.

Има хора, за които успехът е съпътстваща сила в живота. Печелят от лотарията, сдобиват се с огромни империи, предадени им чрез наследяване и т.н. Много от тях обаче губят всичко, което им е дадено. Всеизвестен факт е, че тези, които печелят от лотарии, често губят всичко поради липсата на дисциплина или знания как да се справят с големите суми, които са получили.

Астрология на успеха – Личен хороскоп

Разглеждайки своя личен хороскоп, е необходимо да видим по какъв начин нашият трети дом може да бъде укрепен. Какво е състоянието на нашия трети дом? Кои са планетите, които ще ни дадат така необходимата сила, смелост и доверие, за да продължим уверено напред и да поемем онези изчислени рискове, които често са ни нужни за постигането на подходящото ниво на успех?

Астрология на успеха – Звезден хороскоп

Нека погледнем хороскопа на някой, който е постигнал успех. Първата характеристика, от която трябва да се поинтересуваме е третият дом на хороскопа.

Майк Тайсън

Произволно избираме графиката на Майк Тайсън – най-младият шампион по бокс в историята. В рождената му карта, владетелят на третия дом и този на десетия дом, т.е Венера, съвпадат. Венера – планетата а смелостта е поставена в 11-тия дом за изпълнение на желанията, не далеч от северния възел или кармичната планета.

Хороскоп- Майк Тайсън

Няма съмнение, че неговото желание, смелост и намерения са обвързани с чувството за цел и съдба. Да, пътят на Майк Тайсън наистина е бил предначертан за велики събития. Това, че владетелят на третия дом, едновременно управлява и 10-тия и 11-тия дом, е много щастлива комбинация. Десетият и единадесетият дом са свързани с професията и сбъдват невероятни желания. Фактът, че той е изгубил по-голямата част от богатството си е друг въпрос, който може да бъде видян от позициите на Слънцето и Юпитер, намиращи се в 12-тия дом на разходите.

Едва ли сме си мислили, че планетата на изкуството, музиката и културата ще бъде в толкова видна класация, що се отнася до боксьора. Ако се вгледаме внимателно, ще видим, че Марс и Венера са разположени в един и същи знак на Близнаци, а Марс има силния квадратен аспект на Сатурн, който пък управлява шестия дом на работа. Чрез осмия дом на смъртта виждаме овластяването за завладяване на врага. Виждаме също връзка между Сатурн и Марс.

Нийл Армстронг

Ето, още нещо интересно тук! Имаме хороскопът на първия човек, кацнал на Луната – Нийл Армстронг. При него владетелят на третия дом – Слънцето, е смело поставено в своя знак, което показва ясноизразената смелост, която този човек е притежавал.

Хороскоп - Нийл Армстронг

Интересно е да се отбележи, че въздушният знак на Близнаци се издига. Това показва, че голяма част от работата му е свързана с въздушните пътувания. Издигащият се Меркурий е много тясно свързан с Нептун, който управлява идеалистичния характер на работата на първия човек, кацнал на Луната.

Мартин Лутър Кинг

Куражът се появява в различни аспекти при всеки един човек. Това, до голяма степен, се повлиява от изразената ни индивидуалност. Мартин Лутър Кинг излага своите социални и политически тези, като се бори за гражданските права на тъмнокожите. Той успява да постигне целите си, но заплаща и цената за това.

Хороскоп - Мартин Лутър Кинг

Луната управлява третия дом на смелостта, като в същото време е пряко свързана с Венера. Сатурн управлява професионалните му дейности, като оказва тежко влияние върху Луната. Именно това показва предизвикателствата, които са му били наложени по пътя към изпълнението на своите идеали. Преобразуващият се Плутон в третия си дом, показва несломимия дух, който никога няма да се откаже.

Поглеждайки третия дом на нашия личен хороскоп, можем да видим вида на силата и смелостта, която притежаваме. Ако сте смели и доблестни, можете много лесно да видите на къде може да се насочи тази енергия, за да бъдат постигнати най-добрите възможни резултати. За съжаление, не всеки човек притежава толкова високи нива на смелост, както е показано в тези няколко примера, които разгледахме. При такъв случай, могат да бъдат предприети различни мерки за подобряване на нашия коефициент на смелост.

Астрология на успеха - правилното място за теб!

В случай, че всичко това ти е интересно и искаш да знаеш повече за “Астрология на успеха”, то тук си на правилното място!

Свържи се с мен на адрес https://astro.hrshine.eu/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/ и ще ти покажа как да повишиш нивата си на смелост, самочувствие и способността да постигаш всичко, което желаеш успешно!

Етикети:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Cart
  • No products in the cart.